Krijg-overzicht-logo

Werkwijze

Ik help je graag bij het krijgen van overzicht. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijn werkwijze. Iets onduidelijk? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op de website, mail of telefoon.

Nadat je je hebt aangemeld voor het gratis kennismakingsgesprek, benader ik jou zo snel mogelijk telefonisch. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van jouw hulpvraag, bespreken we wat de beste aanpak zal zijn en of ik jou daarbij kan helpen.

werkwijzeBesluiten we om samen verder te gaan, dan ontvang je een vrijblijvende offerte waarin de kosten staan vermeld.

Onze samenwerking is altijd op vertrouwelijke basis waarbij ik er vanuit ga dat je volledige inzage geeft en open staat om geholpen te worden. Mocht je niet verder gaan met Krijg overzicht dan blijft datgene wat besproken is in vertrouwde handen en is jouw privacy gewaarborgd.

Nadat je schriftelijk akkoord bent gegaan met de offerte, plan ik een afspraak in voor onze verdere samenwerking. Hoe lang deze afspraak gaat duren hangt af van wat we samen bespreken. Onze samenwerking kan altijd worden aangepast als werkzaamheden langer of korter duren dan gepland.

Kosten voor aanschaf opbergmiddelen of afvoer overtollige huisraad is voor eigen rekening.  Een aantal weken na onze samenwerking neem ik telefonisch contact op voor een nabeschouwing.

Klik hier om gelijk een gratis intakegesprek in te plannen!